Zeeuws Bewind helpt !
 
Meldt u hier aan

Help uw werknemer...

Geldproblemen bij een werknemer kunnen leiden tot een lagere arbeidsproductiviteit of ziekte. Als werkgever bent u er dan bij gebaat dat u een dergelijke situatie herkent. Het is dan vervolgens zaak dat u deze kwestie aanpakt.

In overleg met u en uw werknemer kan Zeeuws Bewind helpen om de financiële situatie van uw werknemer te verbeteren. Er ontstaat dan weer rust bij uw werknemer en hij of zij zal zich weer meer kunnen inzetten voor het werk. Zeeuws Bewind komt graag eens vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek.


Maatschappelijke instellingen

Zorginstellingen, zoals verzorgingshuizen of gehandicaptenopvang, kunnen gebruik maken van alle diensten van Zeeuws Bewind.

Soms hebben familieleden de controle over de geldzaken van een familielid dat is opgenomen in een zorginstelling. Maar men kan het ook uit handen geven aan een professionele bewindvoerder. Het voordeel hiervan is dat de familie meer rust krijgt en dat er meer aandacht kan worden gegeven aan de familierelaties. Zeeuws Bewind komt graag vrijblijvend bij u langs om eens kennis te maken.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info